Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
50 felett képes leírás - Nordic Walking.tlap.hu
részletek »

50 felett - Nordic Walking.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: nordicwalking.tlap.hu » 50 felett
Keresés
Találatok száma - 4 db
Nagy Generáció

Nagy Generáció

Ez egy beszélgetésre, információk megosztására alkalmas tág tér, egy lehetőség, élj vele! Sokféle, minket és téged is érdeklő témát kínálunk, ahol információt cserélhetünk, beszélgethetünk, társakat találhatunk. A honlapot együtt töltjük meg tartalommal. Járd körbe, regisztrálj, kattints minden társtémára, indíts beszélgetést arról, ami érdekel, vagy csatlakozz másokéhoz.

Nordic walking 50 felett

Nordic walking 50 felett

A nordic walking a világ egyik legegyszerűbb és legjobb módja az egészség megőrzésének és a szabadidő kellemes eltöltésének. Két bot és egy kis technikai tudás szükséges hozzá. És persze egy jó oktató sem árt :) Ez a blog azokhoz szól, akik 50 felett is új élményeket keresnek, és nem riadnak vissza az életmódváltástól az új dolgok megtanulásától. Jelszavunk: 50 felett is fitten!

Öreg a nénikéd

Öreg a nénikéd

Mert sokan vagyunk, mi, kedves írók, olvasók és beszélők, akik úgy gondoljuk, hogy ami előttünk van - az élet.Sokan vannak olyanok is, akikről szeretnénk leírni, hogy nem szabad őket leírni.Hogy az ötvenesek lendülete, a hatvanasok tapasztalata, a hetvenesek öröme számít. Hogy a közösség tarthat valakit fiatalon, hogy a közvélemény adhatja meg a jóérzést azoknak az ötven felettieknek, akik éppen az őket körülvevő közeg odafigyelésének, elismerésének hiányában talán most éppen nem érzik belülről ugyanezt. És mi közeget kínálunk, hogy azt ne mondjam közösséget. A beleszólás lehetőségét, az ötletek és tapasztalatok megosztásának sokféle módját. A feladat, a tennivaló, a kíváncsiság, az érzés, hogy számítanak rám, a jókedv, a humor - konzervál.

Örömtánc

Örömtánc

Hadat üzenünk az időskori depressziónak és elbutulásnak. Meggyőződésünk: csak addig van értelme az életnek, amíg egészségünket megőrizve nyitottak és érdeklődők vagyunk a világ dolgaira. - Ezért állítjuk, hogy soha nem késő a mozgást elkezdeni. - Ám sohase mondunk ilyesmit: Én már öreg vagyok ahhoz, hogy újat tanuljak. - Nem foglalkozunk a magas vérnyomással, az agyérgörccsel vagy az inkontinenciával. - A táncot kíméletes sporttevékenységnek fogjuk fel, miközben a gyönyörű muzsika a lelkünket is simogatja. - FIATALOK! Küldjétek a Mamát vagy a Papát hozzánk, akik így hétfő délutáni foglalkozásainkon újraélhetik fiatalkori álmaikat. Egy alkalomra csupán 600 forintot kell fizetni. Várjuk az 50 fölöttieket, egyedülállókat vagy párokat. Ez nem társastánc, hozzánk egyedül is lehet jönni.

Tuti menü