Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Botok képes leírás - Nordic Walking.tlap.hu
részletek »

Botok - Nordic Walking.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: nordicwalking.tlap.hu » Botok
Keresés
Találatok száma - 7 db
Botok

Botok

Az erdőt járva néha furcsa dolgokat látok: vannak, akik régi síbotot ragadnak, és azzal próbálnak nordic walkingra emlékeztető mozgást végezni. Láttam már kiszuperált sifutóbotot is, amely majdnem a válláig ért a gyaloglónak. Vannak olyan kirándulók, akik teleszkópos túrabottal indulnak útra, de azt nem túrabotként használják, csak maguk előtt piszkálgatják az avart.

Botokat a kézbe: indul a szezon

Botokat a kézbe: indul a szezon

A túrázás valahol a méltatlanul elhanyagolt sport és az új divatsporttá válás között van félúton. Erdeinkben egyre több a "négylábú" ember, a "korszerű" túrabotos kiránduló. Miért is jó a túrabot? Vagy kell-e egyáltalán?

Exel

Exel

Az Exel cég Nordic Walking botjai részletes megoldásaival emelkednek ki a konkurencia közül. Exel makromolekuláris karbont alkalmaz, melyet egy speciális technikával állítottak elő. Az így előállított szerkezet a legnagyobb stabilitást kölcsönzi a botnak könnyű súly mellett.

Leki

Leki

A német LEKI cég nagy tapasztalattal rendelkezik a sílécek és kiránduló botok területén. Ezt a tapasztalatot használja LEKI a Nordic Walking botok előállításánál, ahol a kínálatban mind a rögzített hossúságú, mind a teleszkóp botok megtalálhatók. A leválasztórendszer lehetővé teszi a markolat és a csuklópánt egyszerű elválasztását. A fogazott rendszerrel ugyanolyan egyszerűen rögzíthető ismét a bot a csuklópántra, mint ahogyan az leválasztható.

One Way

One Way

A One Way ugyan egy új márka a Nordic Walking piacán, ezzel szemben azonban jelentős Know-How-val rendelkezik a OneWay. Ezen felül a nemzetközi Nordic Fitness Szövetséggel együttműködve fejlesztik ki a botokat. Így nem hiába, hogy a botok és előállítójuk minden további nélkül elismerést nyert. One Way Nordic Walking botjainak továbbfejlesztéséhez a német fejlesztésű gyémánt karbont használja. Ez a magas színvonalú szál vékonyabb és ezáltal szorosabban kapcsolható össze, így nagy stabilitás és könnyed súly érhető el. Az eredmény, hogy a One Way botjai a legkönnyebb botok a piacon.

Real Stick

Real Stick

Nordic walking botok Finnországból. Különböző színekben, 105, 110, 115, 120, 125, 130 cm-es méretben. Levehető kesztyű, vídia vég, nagyon jó minőség, remek színválaszték. Ezekkel a botokkal garatáltan jól jár!

Swix

Swix

A Swix cég székhelye Lillehammerben, Norvégiában található. Swix 1946-ben kezdte meg a sí-gyanták gyártását és 1974-től a sí-botok gyártása is beindult. Erre a nagy tapasztalatra alapozva Swix elkezdte a magas színvonalú Nordic Walking botok gyártását.

Tuti menü