Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Felszerelés, cipők képes leírás - Nordic Walking.tlap.hu
részletek »

Felszerelés, cipők - Nordic Walking.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: nordicwalking.tlap.hu » Felszerelés, cipők
Keresés
Találatok száma - 4 db
Odlo sportruházat

Odlo sportruházat

Funkcionális sportruházat minden rétegben a fehérneműtől az aláöltözéken át a melegebb középső rétegekig. Külső rétegként szél- és esőkabátok nagy választékban. Külön modellek férfiakra és nőkre kifejlesztve.

One Way

One Way

A finn ONE WAY márka 2004 óta van jelen az északi sportok piacán. A szlogenükhöz híven - 'One Way - a hiteles északi sport márka' - kizárólag sífutáshoz és nordic walkinghoz gyártanak elsősorban csúcsminőségű botokat, valamint cipőket és speciális sportruházatokat is. A ONE WAY, mint az északi (nordic) sportok autentikus márkája, elkötelezett az elérhető legjobb minőség mellett. Erre az alapra, a profi sportolók tapasztalataira, illetve a ONE WAY mérnökök találékonyságára építve alkotják meg sportcipőiket is. Az így kifejlesztett csúcstechnológiákat neves designerek öltöztetik fel a ONE WAY-től már megszokott kiemelkedő szépségű külsővel.

Polar pulzusmérő

Polar pulzusmérő

Polar szívfrekvencia-mérőkészülékkel (pulzusmérőnek, pulzométernek vagy pulzusórának is nevezik) egyszerű módon megbizonyosodhat arról, hogy Ön mindig az Önnek optimális edzési és terhelési tartományban edzzen. Ezzel tehát nem csak az Ön személyes fitness-célját éri el hatékonyan, hanem általában hozzásegít a jobb általános testi közérzethez. Ha valaki fit szeretne lenni, akkor mindenek előtt a helyes terhelés intenzitásával kell edzeni, ami azt jelenti, hogy ne túl keveset és ne is túl sokat követeljünk magunktól. Az intenzitást a legjobban a szívfrekvencián át lehet ellenőrizni. Az összes Polar szívritmus-mérőkészülék egy a csuklón elhelyezett jelfogadóból és egy kényelmes jeladó mellkasi övből áll.

Pulzusmérés

Pulzusmérés

Az egészséges életmód térhódításával a rendszeres testedzésnek, a szabadidő aktív eltöltésének egyre nagyobb szerep jut. Cégünk Magyarországon elsőként 10 éve úttörőként foglalkozik a fitnesz-, és versenysport területén a szív-frekvenciamérés segítségével történő hatékony és preventív mozgásintenzitás ellenőrzés és meghatározás elméletének megismertetésével.

Tuti menü