Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Külföldi oldalak, blogok képes leírás - Nordic Walking.tlap.hu
részletek »

Külföldi oldalak, blogok - Nordic Walking.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: nordicwalking.tlap.hu » Külföldi oldalak, blogok
Keresés
Találatok száma - 6 db
Fit mit zwei Stöcken

Fit mit zwei Stöcken

Nyújtógyakorlatok helyes technikája. Videó a nordic walking technikáról, kiemelve a helyes bothasználatot. Német honlap az egészségért, egészséges életmódért. A nordic walking egészségügyi vonatkozásait helyezi előtérbe.

Nordic Walking UK

Nordic Walking UK

Minden, amit a brit nordic walkingról tudni érdemes. A szigetország oktatói, képzési lehetőségek, hírek a sport világából. Nagy-Britannia vezető instruktorképzője 10 oktatóval. Online üzlet botokkal, kiegészítőkkel.

Nordicfit.at

Nordicfit.at

A Nordicfit.at alapfokú képzéseket és továbbképzéseket kínál Nordic Walking, Nordic Blading és Nordic Cruising sportágakban. A cég erősségei között szerepel a tanácsadás, az egészség-menedzsment, a kurzusok és személyes tréningek.

NW Blog - USA

NW Blog - USA

Az amerikai nordic walking rendszerről szól blog, amely az amerikaikat szeretné segíteni a legmodernebb, legautentikusabb információkkal a nordic walking világából. A blog különösen a botokról, azok helyes használatáról szól.

Portland Marathon

Portland Marathon

A hagyományos Portland Maraton futóversenynek külön nordic walking ága indult. Klasszikus marathon és 5 mérföldes szám szerepel a kiírásban, ez utóbbó nem versenyjellegű. A verseny minden évben októberben kerül megrendezésre.

Wikipédia (en)

Wikipédia (en)

A Wikipédia bárki által szerkeszthető, folyamatosan bővülő cikkgyűjtemény. Angol nyelvű információt kaphatunk a nordic walking történetéről, a technikáról, a versenyekről. Külső linkek is segítik a tájékozódást.

Tuti menü