Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
NW cikkek magyarul képes leírás - Nordic Walking.tlap.hu
részletek »

NW cikkek magyarul - Nordic Walking.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: nordicwalking.tlap.hu » NW cikkek magyarul
Keresés
Találatok száma - 5 db
12 érv a nordic walking mellett

12 érv a nordic walking mellett

12 szempont annak indoklására, hogy miért a nordic walking az egyik legjobb választás. Egészségügyi és egyéb szempontok. Az oldal az 50-en felüliek szempontjaira különösen figyel, de a cikk minden korosztálynak szól.

Az új tömegsport

Az új tömegsport

A Patika Magazin Magyarország legolvasottabb havilapja és a legnagyobb példányszámú a gyógyszertárakban előfizetéssel terjesztett lapok közül. A honlapon több, mint 10 000 cikk segíti az Ön gyógyulását!

Csak pár bot és Te

Csak pár bot és Te

Wellnessről szeretettel, szenvedéllyel, néha kritikával és egy cseppnyi humorral. A blog célja helyes irányba terelni mindenkit, ezúttal nem egzotikus kezelésekkel vagy extrém diétával, hanem a szavak erejével.

Új divat

Új divat

A szabadidős helyeken, folyóparton, erdei sétautakon egyre többször látni fiatalokat és idősebbeket egyaránt, akik két síbothoz hasonló, de annál hosszabb eszközzel és öles léptekkel előzik meg a hagyományos séta kedvelőit. Na, ők űzik a nordic walkingot, magyarul az északi sétát...

Wikipédia

Wikipédia

A Wikipédia magyar változata. Bárki által szerkeszthető, álladóan növekvő tudástár, ahol szinte mindenről mindent megtalálhatunk. A nordic walking bejegyzés alatt elsősorban a sportág történetéről olvashatunk.

Tuti menü