Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
NW edzők, tanfolyamok Budapesten képes leírás - Nordic Walking.tlap.hu
részletek »

NW edzők, tanfolyamok Budapesten - Nordic Walking.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: nordicwalking.tlap.hu » NW edzők, tanfolyamok Budapesten
Keresés
Találatok száma - 8 db
50 felett fitten - Nordic Walking mindenkinek

50 felett fitten - Nordic Walking mindenkinek

Nordic walking tanfolyamok képzett nordic walking oktatótól. Időpontok: április 24-én, május 8, május 15, Budán, a II. kerületben. Külön tanfolyamokat, edzéseket és figyelmet szentelünk az 50 feletti korosztálynak! Lehetőség magánórákra.

Botsport

Botsport

A botsport családi napokon és túrákon megtanítjuk a nordic walking alap sétatechnikát és más botos játékokat, és ezeknek alapján egy olyan mozgás és sport-kultúrát adunk át, amit bárki be tud építeni hétköznapjaiba. A hétvégi erdei botsport napokat mindig játékos erdőtisztítással zárjuk, mert a botok kiválóan alkalmasak arra, hogy saját és mások szemetét is felszedjük.

Bozsik Sífutóiskola

Bozsik Sífutóiskola

A Bozsik Sífutóiskola küldetése, hogy a sífutást és a nordic walkingot népszerűsítse és megszerettesse a sportolni vágyókkal. Rendszeres nordic walking edzések a Normafánál szerdai és szombati napokon. A mozgás gyors megtanulása után az oktatók speciális gyakorlatokkal és változatos útvonalakkal segítenek a nordic walking élettani előnyeinek kiaknázásában, vagyis szakértelmükkel segítik az edzéseit azoknak, akik már elsajátították a nordic walking minden csínját-bínját.

Eurowalk

Eurowalk

Rendszeres oktatás a Margitszigeten. A mintegy 2-2,5 órás program célja, hogy a résztvevők elsajátítsák a Nordic Walking alaplépését, az eredeti diagonál technikát, hogy a későbbi gyakorlások alkalmával zavartalanul élvezhessék a sport nyújtotta jótékony hatásokat.

Gyaloglás - a tökéletes mozdulatért

Gyaloglás - a tökéletes mozdulatért

Nincs kutyája? Vegyen egy nordic walking botot, és sétáltassa meg minden nap! Oldalaink segítségével alapvető ismereteket gyűjthet be a nordic walkingról, és annak a sífutáshoz közelebb álló, kicsit keményebb ágáról.

Nordic walking Pestimrén

Nordic walking Pestimrén

Nordic walking oktatás, edzések, időpont megjelölésével. Helyszín: XVIII. kerület, Pestimre, Lőrinci (Alacskai)erdő. Speciális csoportok indulnak 40 felettieknek, fogyókúrázóknak, cukorbetegeknek, és futóknak. Bejegyzések az alábbi témában: Fogyókúra nordic walkingozással. Zsírégető pulzusszám kiszámítása. Sport 40 felettieknek. Stressz oldása. Egy a 12 érv közül, miért próbáld ki a nordic walkingot. Nordic walking bot kiválasztásának a szempontjai. Csontritkulás és nordic walking. Cukorbetegség és nordic walking. Nordic walking technika. Sífutástól a nordic walkingig. A nordic walking története. A sport génmódosulást okozhat. Menüpontokban: A KV Plus botok ismertetése. Bemutatkozás. Kapcsolat.

NW Sport - az egészséges divat

NW Sport - az egészséges divat

VDNOWAS képzések, alapfokú tanfolyamok, trainer képzések. 4 órás és 1 napos tanfolyamok kezdők számára, edzések csütörtökönként és vasárnaponként a Fenyőgyöngyénél. Sífutó és hótalpas túrák Magyarországon és a környező országokban.

Sportos gyaloglás - gyalogolj.hu

Sportos gyaloglás - gyalogolj.hu

Rendszeres edzések a Hárs-hegynél, a Szépjuhászné megállónál és a 11-es busz végállomásánál, a Törökvészi út végénél. Alapfokú tanfolyamok, sportos kirándulások Koltai András nordic walking oktatóval.

Tuti menü