Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
NW edzők, tanfolyamok vidéken képes leírás - Nordic Walking.tlap.hu
részletek »

NW edzők, tanfolyamok vidéken - Nordic Walking.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: nordicwalking.tlap.hu » NW edzők, tanfolyamok vidéken
Keresés
Találatok száma - 11 db
Gyaloglás, túrázás, nordic walking Tatabányán

Gyaloglás, túrázás, nordic walking Tatabányán

Hétfőnként rendszeres edzések Tatabányán, a Jubileum parkban Szabó János nordic walking instruktorral. A Vulkán SE Természetjáró Szakosztályának egyik túravezetője. Hírek a Tatabánya környéki teljesítménytúrákról, kirándulásokról.

Hun777 - túrák a Bakonyban

Hun777 - túrák a Bakonyban

A cég otthona 2009 őszétől Pápától 20 kilométerre, Németbányán,a Bakony egyik legtisztább levegőjű településén, tölgy, bükk és fenyőerdők ölelésében, igazi outdoor környezetben található, ahol mi is jó hangulatban dolgozhatunk és a szabadidősportra vágyók is mindent kipróbálhatnak és jól érezhetik magukat. Oktatások, túrák Németbányán.

Kárpát Egyesület - Eger

Kárpát Egyesület - Eger

A Kárpát Egyesület, Eger néhány lelkes tagja arra szánta el magát, hogy bemutatja az érdeklődőknek ezt az új mozgáskultúrát: az instruktori képesítéssel rendelkező vezetőink szeretnék Önöket meghívni egy kis BOTkostolóra hétfőnként és csütörtökönként 15 órától az egri Érsekkert Stadion felőli bejáratánál!

Kiss NW - Nyíregyháza, Debrecen

Kiss NW - Nyíregyháza, Debrecen

Kiss Zsolt nordic walking tréner. Az alaptechnika tanfolyam célja a Diagonál Lépésnek az elsajátítása.Az edzések célja: a nordic walking alaptechnikát (diagonál lépés) már tudók örömteli és kondíciójuknak megfelelő edzése, technikájuk csiszolása.

Magyar Nordic Walking Akadémia - Balatonkenese

Magyar Nordic Walking Akadémia - Balatonkenese

A Magyar Nordic Walking Akadémia (MNWA) országos nonprofit egyesület 2005-ben alakult Galambos László és Galambosné Kovács Beáta vezetésével. A Nemzetközi Nordic Walking Szövetség (INWA) megbízásából és irányelvei alapján a képzéseket szervezünk az óravezetők és oktatók számára, valamint népszerűsítjük a sportágat a nagyközönség körében.

Nándafalva

Nándafalva

Nordic waling a 30 éves balástyai jógakolostor szervezésében. Előzetes személyes, telefonos vagy e-mailes egyeztetés alapján bármikor, bárki kapcsolódhat az alapképzéshez vagy az edzésekhez. Négyórás tanfolyamok, haladó edzések, VIP programok..

Nordic walking Dél-Alföldön

Nordic walking Dél-Alföldön

Tanfolyamok Szegeden, Kecskeméten, Hódmezővásárhelyen, Mórahalmon Folyamatosan induló alapképzések! A tanfolyamok ideálisak azoknak, akik még nem próbálták a Nordic Walkingot, de szívesen kipróbálnák. Eddig egyedül próbálkoztak, de jobban elmélyülnének a helyes technika megismerésében. Biztosítjuk: - eredeti Finn 10 lépéses nordic walking technika elsajátítását - ideális bot kiválasztásában való segítség - felszerelési tanácsok

Nordic Walking Gyulán

Nordic Walking Gyulán

Gyula Rendszeres Nordic Walking edzés: hétfő, szerda, péntek Időpon és helyszín változó Békés Rendszeres Nordic Walking edzés: kedd, csütörtök Póstelek Rendszere Nordic Walking edzés: szombat Időpon és helyszín változhat, előzetes egyeztetés szükséges!

Nordic Walking Suli - Budakeszi

Nordic Walking Suli - Budakeszi

Nordic walking edzések Budakeszin. Edzéseink minden helyszínen 90 percesek, és alapos bemelegítést valamint levezető nyújtást is tartalmaznak. Az edzéseken a résztvevők tempójához igazodunk. A színvonalas oktatást, a technika csiszolását általában két edző segíti. Botokat természetesen kölcsönzünk minden résztvevő számára.

Hirdetés
Sétagalopp - Sokoró-dombság

Sétagalopp - Sokoró-dombság

Bogdányi Mária evangélikus lelkész, nordic walking oktató. Rendszeres gyalogló alkalmak Sokorópátkán és környékén kezdőknek és gyakorlottaknak. Javaslatok szép túrákra, testet-lelket üdítő kirándulásokra a Sokoró dombság lankáin.

Tempo Walking - Debrecen

Tempo Walking - Debrecen

Minden héten hétfőn 17 órás kezdettel nyílt napot tartunk a debreceni Nagy Erdő, Öregek otthona mellett lévő tisztáson. Nordic walking elsajátításához három kezdő tréningen kell részt venni, ami egyenként kb. másfél órát vesz igénybe.

Tuti menü