Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
NW könyvek képes leírás - Nordic Walking.tlap.hu
részletek »

NW könyvek - Nordic Walking.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: nordicwalking.tlap.hu » NW könyvek
Keresés
Találatok száma - 4 db
A nordic walking varázsa

A nordic walking varázsa

A modern társadalomban életünk folyamán igen magas stresszhatás ér bennünket. Környezeti változások, a család és a munka közötti egyensúly megtartása, a rohanó életmód stb. mind-mind elbizonytalanítják életünket és megbontják az egészséges életvitel harmóniáját. Ezeknek az új kihívásoknak az egyetlen orvossága a mozgás. A mozgás, amely legyen formálisan egyszerű, gyorsan megtanulható és mindenütt mindenkor korlátok nélkül végezhető; legyen minden életkorban gyakorolható, és a terhelés a gyengétől egészen a teljes intenzív edzésig terjedhessen, minden izomcsoportot átmozgasson, valamint egy időben erősítse az állóképességet és fejlessze az ügyességet. Ugyancsak lényeges, hogy a kalóriaégetés kiemelkedő szerepet kapjon. A szabadban eltöltött idő és a természetélvezet ideális energiafelvételt, valamint teljes mértékű kikapcsolódást jelent. Ez az egészséges mozgás a nordic walking, amelyet ajánlok mindenki számára.

Északi síjárás

Északi síjárás

Miért éppen az északi síjárás? Az északi síjárás előnyei, Az északi síjárás összehasonlítása más sportokkal Az északi síjárás hatásai, Fizikai hatások, Pszichoszociális hatások A síjáró bot, Karbon- vagy teleszkópbot, Az optimális bothosszúság

Nordic Walkingról (de)

Nordic Walkingról (de)

A világlkasszis futó, Stéphane Franke és Monika Hoffmann nordic walking oktató köynve a sport gyakorlati aspektusairól. A helyes technika megtanulását DVD segíti. Eddig már 25 ezer példányban kelt el.

NW Step by Step

NW Step by Step

Angol nyelvű könyv a nordic walking alapjairól. Egy fejezet ingyen letölthető. Teljes körű nordic walking egészségügyi program, bothasználat, fitnesz és sport, nordic walking előnyei, a sportág története.

Tuti menü