Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
NW parkok képes leírás - Nordic Walking.tlap.hu
részletek »

NW parkok - Nordic Walking.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: nordicwalking.tlap.hu » NW parkok
Keresés
Találatok száma - 4 db
Dolomitok

Dolomitok

A Dolomitok Nordic Walking Park Madonna di Campiglio településén található. Összesen 6 útvonalat építettek ki, különböző hosszúságban és erősségben. A nordic walking minden technikájának megfelelő pályák.

Keszthely - NW pálya

Keszthely - NW pálya

Kihasználva a sport iránti nemzetközi és már hazánkban is hódító igényt, Keszthely Város Önkormányzata optimális helyszínt talált Magyarország első Nordic Walking pályájának. A fejlesztés keretében a pályakijelölésen és tereprendezésen túl sor kerül pihenőhelyek és információs táblák elhelyezésére is. Mindehhez kapcsolódnak a város kulturális értékei, hiszen az út elhalad a nemrég felújított Szendrey Júlia emlékház mellett.

Mátrafüredi Nordic Walking Park

Mátrafüredi Nordic Walking Park

Mátrafüred a könnyebb útvonal-vezetésű túrák helyszíne. A patak-parti parkolóból indulnak ki az útvonalak, mely megközelíthetőség, parkolás, és a vendéglátó egységekhez való közelsége miatt alkalmas hely.

Mátrai nordic walking

Mátrai nordic walking

A Mátra Jövője Turisztikai Egyesület 2008 tavaszán döntött a nordic walking mátrai meghonosításáról, illetve nordic walking park kialakításáról. Jelenleg így összesen kilenc túra közül választhatnak a túrázni vágyók. A kiindulópontokon úgynevezett starttáblák láthatók, ezeken a túrák útvonala, a bemelegítés szabályai, a helyes bothasználat mellett az útvonal által érintett nevezetességek, természeti látnivalók olvashatók. Mátrafüred a könnyebb útvonal-vezetésű túrák helyszíne. A patak-parti parkolóból indulnak ki az útvonalak, mely megközelíthetőség, parkolás, és a vendéglátó egységekhez való közelsége miatt alkalmas hely.

Tuti menü