Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
NW tanfolyamok, túrák képes leírás - Nordic Walking.tlap.hu
részletek »

NW tanfolyamok, túrák - Nordic Walking.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: nordicwalking.tlap.hu » NW tanfolyamok, túrák
Keresés
Találatok száma - 5 db
Budai Barangolások - nordic walking túrák Budai-hegység, Pilis

Budai Barangolások - nordic walking túrák Budai-hegység, Pilis

Egész évben szervezünk félnapos nordic walking kirándulásokat a Budai-hegységbe, illetve a Pilisbe, jellemzően tömegközlekedéssel jól megközelíthető helyről kiindulva. A túrákra szombaton, ritkábban vasárnap kerül sor, délelőtt vagy délután, úgy, hogy lehetőleg a nap egyik fele megmaradjon. A kirándulások általában 3 óra hosszúak és kb. 12 km-esek. Az adott túra meghirdetésekor jelezzük annak nehézségi fokát is, de jellemzően minden nordic walking kirándulásunk teljesíthető átlagos kondicióval rendelkezők számára. A félnapos nordic walking túrákra az edzésbérleteket érvényesek, bérlettel nem rendelkezők részére a részvételi díj az egyszeri edzés mindenkori ára.

Dolomitok álomhétvége

Dolomitok álomhétvége

Ismét Dolomitok! Aki még nem volt, most végre átélheti, aki már volt, újabb fantasztikus élményekkel gazdagodhat! Ez az a túra, amely évről-évre fejlődik, zamatosabb, élvezetesebb lesz, akár a jó bor! Tudni kell, hogy az olasz nordic walkigosok színe-java Val di Fiemmében él, itt van a fellegváruk, és most mi velük együtt fedezhetjük fel a lenyűgöző látványt nyújtó túraútvonalakat! Olyan helyekre visznek el bennünket, amelyeket csak ők ismernek, érdemes tehát belevágni! Figyelem: nem hegymászásról, kemény trekkingről, via ferratáról van szó: kellemes, igazi nordic walkingos gyalogtúrákat teszünk ebben a páratlan környezetben. A túrák hosszát, a nehézségi fokozatot a csapat teljesítőképességéhez mérten állítjuk össze, és akár két csoport is útnak indulhat egy-egy alkalommal: a bevállalósabbak keményebb terepen, a megfontoltabbak szelídebb utakon túrázhatnak, de a lényeg, hogy semki nem marad élmények nélkül! Tipp: a mintegy 850 km táv két részletben is megtehető. Aki nem szeretne csütörtökön reggeltől délutánig vezetni, már szerdán is elindulhat. Néhányan ezt tesszük, keresünk szállást Linz/Salzburg magasságában. Aki úgy gondolja, csatlakozhat.

Nordic Walking Egerben

Nordic Walking Egerben

Nordic walking túra vasárnaponként a Bükkben. Találkozó Egerben 9 órakor, érkezés 13 és 16 óra közötti időben az aktuális túra hosszától függően. A túrára kezdők, ill. a nordic walking-gal ismerkedni most szándékozók jelentkezését is örömmel fogadjuk, felső korhatár nincs.

NW Start Tanfolyam november 11.

NW Start Tanfolyam november 11.

A nordic walking lényege 2,5 órában. Ezen az alaptanfolyamon gyorsan és könnyedén elsajátíthatod a mozgás alapjait, a legfontosabb technikákat, a különböző erősítő- és nyújtógyakorlatokat. A nordic walking tested izmainak 90%-át megmozgatja. De csak akkor, ha a mozgássort helyesen végzed! A Start tanfolyamon elsősorban erre figyelünk oda, itt nem a teljesítényre és a megtett távolságra, hanem a megfelelő technikára tesszük a hangsúlyt.

NW tanfolyamok

NW tanfolyamok

4 órás tanfolyamot tartunk. Helyszín: Szépjuhászné, a Hárshegy lábánál (megközelítés: Moszkva térről 22-es busszal v. autóval a Budakeszi út tetején). Részvételi díj: 5500 Ft / fő, amely magában foglalja a botok használatát is.

Tuti menü