Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
NW technika képes leírás - Nordic Walking.tlap.hu
részletek »

NW technika - Nordic Walking.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: nordicwalking.tlap.hu » NW technika
Keresés
Találatok száma - 4 db
Helytelen technika (de)

Helytelen technika (de)

Szöveges leírás és képek a helytelen nordic walking technikáról. Rossz bottartás, testtartás, nem megfelelő lépések. Helyes technikák leírása, képes illusztrálása. A nordic walkingot nem nehéz megtanulni, de még könnyebb rosszul megtanulni.

Mi a különbség a túrázás és az NW között?

Mi a különbség a túrázás és az NW között?

A Nordic walking (északi gyaloglás), az új divatsportág, amely eredetileg Finnországból származik, az elmúlt évben szinte vírusszerű gyorsasággal terjedt el Ausztria turistavidékein. A nordic walking, amelyet először sík-, ill. dombos vidékre fejlesztettek ki, nagyon jól gyakorolható hegyvidéken, tehát emelkedő terepen is, mint jól adagolható, az egész testet (szervezetet) igénybe vevő, kitartást igénylő tréning.

Technikai videó

Technikai videó

Patrick Burtscher mutat néhány Nordic Walking and Technikai variációt, fel-és lefelé haladási technikákat, nordic jogging, nordic striding, nordic skating, párosbot technika minden 2. és 3. lépésre. Kezdők és gyakorlottak figyelmébe egyaránt ajánljuk.

VDNOWAS és az ALFA technika összehasonlítása

VDNOWAS és az ALFA technika összehasonlítása

A Nordic Walkingnak tanúsított hatások eléréséhez elengedhetetlen a helyes Nordic Walking technika. Ez a technika igazából csak képzett edző segítségével tanulható meg. Csak tapasztalt edző tud a megfelelő botok kiválasztásában, valamint az egyén számára kitűzött célok eléréséhez megfelelő mozgásintenzitás kialakításában segíteni, a káros, fájdalmakhoz vezető mozgásokat pedig kiszűrni.

Tuti menü