Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Túraútvonalak képes leírás - Nordic Walking.tlap.hu
részletek »

Túraútvonalak - Nordic Walking.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: nordicwalking.tlap.hu » Túraútvonalak
Keresés
Találatok száma - 6 db
Budapest környéki útvonalak

Budapest környéki útvonalak

Budapest környéki kipróbált, bejárt nordic walking útvonalak: Kis-Hárs-hegy, a Telki útról a Nagy-Kopaszra, Pilisi túraútvonal a Malom-erdő környékén, Budaörsi heygek, Normafa - az öt kilométeres kör.

Kondavölgy (Dombóvár)

Kondavölgy (Dombóvár)

élunk az, hogy bemutassuk Dombóvár valamennyi természeti értékét és az elmúlt években ezen a területen végzett fejlesztéseket. Tesszük ezt azért, hogy Önök is jobban ismerjék és ezáltal védjék közvetlen környezetük természeti értékeit, mindannyiunk és a fenntartható fejlődés érdekében.

Mátrai túrák

Mátrai túrák

Nordic walking túraútvonalak a Mátra szívében: Mátraszentimre, Mátraszentistván, Galyatető. A honlap részletes információt ad a Felső-Mátra természeti szépségeiről, látnivalóiról, sportolási lehetőségekről.

Nordic Walking Ausztriában

Nordic Walking Ausztriában

Hotel Kirchenwirt ****, Dorfgastein, Ausztria. Ajánlataink között kifejezetten nordic walkingosoknak szóló ajánlat is szerepel. Remek túraútvonalakkal, kellemes környezetben, friss hegyi levegővel, hamisítatlan hegyvidéki tájjal várjuk a kedves érdeklődőket! Szállodánk széles körű szolgáltatásokat kínál, a frissítő masszázstól, a legújabb Vita Fontis kezelésig, amely garantált feltöltődést biztosít a fáradtan visszatérő nordic walkingosoknak. Este 5 fogásos menűválasztásos Gourmet vacsorával várják Michlen - díjas szakácsaink!

Thermenwelt (Burgenland)

Thermenwelt (Burgenland)

418 km jelölt futó és gyalogló út, 9 különböző futópálya és különféle speciális pályák állnak rendelkezésre Bad Tatzmannsdorf környezetében. A kezdők vagy haladók egyaránt megtalálhatják a nekik megfelelő hosszúságú utat.

Turistautak

Turistautak

A turistautak.hu Magyarország leggyorsabban fejlődő nonprofit térkép-portálja, ingyenesen hozzáférhető, igényes elektronikus térképszolgáltatásokkal. A névben vállalt turistautakon túl a teljes közúthálózat és a települések utcaszintű térképezését is végzi, és elektronikus formátumok széles skáláján publikálja. Ezen túlmenően helyek sokaságát gyűjti és csoportosítja nyilvánosan elérhető adatbázisában, információkat szolgáltat, túraútvonalakat ajánl.

Tuti menü