Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Videók képes leírás - Nordic Walking.tlap.hu
részletek »

Videók - Nordic Walking.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: nordicwalking.tlap.hu » Videók
Keresés
Találatok száma - 5 db
Fit mit Stöcken

Fit mit Stöcken

Dr. Klaus Bös professzor, sporttudós és nordic walking tanácsadó magyarázza, hogy miért egészséges a botokkal való, gyors gyaloglás. A videófilmen bemutatják, hogy mi a helyes technika, és mire kell a kezdőknek odafigyeniük.

Gymstick

Gymstick

A Gymstick Finnországból érkezett hozzánk, a megalkotói két nagyszerű fitnesz-eszközt kombináltak egybe: a fitnesz-szalagot és a botot. A bot könnyű, de merev, a két végéhez pedig gumikötelet rögzítettek, a kötelek végén kengyellel. Ez teszi lehetővé, hogy a lábunkra húzzuk a gumi végét, és miközben a botot kézben tartjuk, végtelen variációs lehetőséget ad az edzéshez.

Kisfilm a nordic walkingról

Kisfilm a nordic walkingról

A kisfilm ízelítőt ad a nordic walking keményebb oldalából. Legyünk hűek a finn hagyományokhoz, és az alapok elsajátítása után tanuljuk meg a sífutóellépést is. Csodálatos élményben lehet részünk a nordic walking edzéseken.

Leki NW videók

Leki NW videók

Négy videó a nordic walking technikákról. A Leki gyár híres magas színvonalú termékeiről. A videók is ennek szellemében születtek, jó betekintést nyújtanak a helyes technikáról, mozdulatokról, a sport szépségeiről.

Vicces edzés

Vicces edzés

A nordic walking társas sport. Akár edzésről, tanfolyamról vagy kirándulásról legyen szó, a mozgáson és a tanuláson kívül a legfontosabb a társaság és a vidámság. Ez a videó is erről szól. 50 felett (és alatt is) vidáman,

Tuti menü